Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila lux 5 camere cu gradina superba in zona linistita Domnesti

Domnesti, Domnesti

€250.000

Suprafata: 169 m2
Nr camere: 5
Nr bai: 4
An constructie: 2011
Data publicare: 05-03-2024

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta! Va propunem la vanzare in exclusivitate o vila frumoasa, construita in regim propriu, pe o strada linistita si retrasa din Domnesti, ce beneficiaza de o gradina superba cu pomi fructiferi, flori si plante decorative. Gradina are sistem automat de aspersoare si beneficiaza de o vegetatie luxurianta (brazi, tuia, pomi fructiferi, magnolii, tei, flori), fantana functionala, balansoar, piscina mare gonflabila, trambulina pentru copii, animale decorative.



Terasa acoperita cu zona de luat masa, TV, frigider si zona de gratar caramida langa. Garaj spatios cu bolta de vita de vie ce tine umbra, posibilitate de a parca in fata alte masini. Gard inalt din beton si fier, curent trifazic 380V in curte. Drum privat pietruit si larg, urmeaza a fi asfaltat foarte probabil in maxim 1 an (dupa finalizarea ultimei constructii din capat), strada cu vecini civilizati si proprietati de lux. La parter avem living+zona dinning, bucatarie, birou, baie, camera tehnica, iar la etaj avem 3 dormitoare (fiecare cu baie proprie si de minim 16mp) si balcon comun ce deserveste 2 camere. Baie cu jacuzii, obiecte sanitare de import Italia, mobilier de calitate, lumini ambientale in living, lumini exterioare nocturna pentru gradina.



Utilitati: apa, gaze, curent, fosa septica betonata, internet, supraveghere video, aer conditionat, 2 centrala proprii pe gaz de 65Kw, sistem supraveghere video cu 6 camere (conectat la laptop), sistem alarma conectata la firma de paza.



Vila se vinde pentru pretul de 250000 EURO, nu se adauga TVA. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar.

Se accepta si schimb cu apartament sector 6 +diferenta in bani. Acte pregatite pentru vanzare.

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Internet: Cablu

Finisaje

Stare interior: Renovat
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Var, Vopsea Lavabila, Faianta, Tapet
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare