Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Daia, Daia

Daia, Daia

€184.000

Suprafata: 195 m2
Nr camere: 6
Nr bai: 2
An constructie: 2008
Data publicare: 27-03-2024

Detalii despre proprietate

Se vinde casa individuala cu 6 camere in suprafata de 195 mp utili, dependinte si teren de 2000 mp in zona Daia Noua la doar 10km distanta de Sibiu.

Casa dispune de regimul de inaltime subsol+parter+etaj+pod iar compartimentarea acesteia pe nivele este urmatoarea:

La subsolul casei se regasesc 2 pivnite uscate in suprafata de 13,4 mp fiecare, intr-una dintre acestea este montata centrala termica pe lemne care asigura incalzirea locuintei, hidrofor care distribuie si asigura presiunea apei din cele 2 fantani in tot imobilul, boiler pentru apa calda si magazie de lemne.

Parterul locuintei este compus din: living de 17,7 mp utili, loc de luat masa in suprafata de 20,6 mp, bucatarie generoasa de 24 mp care este complet mobilata si utilata cu: plita electrica, cuptor electric, hota, frigider si mobilier pe comanda cu electrocasnice incorporate, dormitor, baie, camara, hol de acces si casa scarii.

Etajul este format din: 2 holuri care decomandeaza cele 3 dormitoare, unul dintre cele doua holuri fiind foarte generos (17 mp utili), dormitorul matrimonial in suprafata de 23 mp dispune si de acces pe terasa acoperita de 11 mp.

Podul casei in suprafata de 102 mp are acces din holul mare de la etaj si beneficiaza de o inaltime generoasa, aici se pot amenaja inca 3 camere.

Terenul liber in suprafata de 1890 este amenajat cu flori si arbusti decorativi, pomi fructiferi, zona verde, iaz cu pesti iar ca si dependinte dispune de: filigorie cu capacitatea de 8-10 persoane, gratar zidit si magazie de lemne exterioara.

Datorita retragerii stradale foarte generoase si a caii de acces auto imprejmuita cu brazi, imobilul beneficiaza de multa intimitate si liniste.

Pretul de achizitie al imobilului este de 184.000 euro negociabil, acesta se poate achizitiona atat cash cat si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 963.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Canalizare
Internet: Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Pvc
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux

Vecinatati

Vecinatati: Transport public

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare