Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila lux 5 camere regie proprie cu garaj si teren 556mp

Centura Vest, Bucuresti

€250.000 €1.700/luna

Suprafata: 144 m2
Nr camere: 5
Nr bai: 3
An constructie: 2021
Data publicare: 24-03-2024

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta!

Va propunem la vanzare/inchiriere o proprietate deosebita in Clinceni, o vila de lux cu 5 camere si teren 556mp, realizata in regie proprie, cu o pozitie excelenta la 4 minute de Podul Domnesti/Prelungirea Ghencea.

Vila beneficiaza de suprafete vitrate mari (perete intreg in living), ceea ce genereaza lumina naturala pe toata perioada zilei. Proiect unic realizat de arhitect cu experienta si respectat 100%, exista poze din etapele de realizare.



Constructie solida, fundatie la 80cm, Tencuiala interior/exterior executata manual, tavane izolate cu rigips si vata 10cm, placa groasa peste etajul 1. Gard din beton cu fundatie si caramida. Acoperis tigla metalica Wetterbest, pod izolat cu spuma. Curte cu gazon, tuia ornamentali, sistem irigatie, gratar samota.



Suprafata construita a casei este de 270 mp, suprafata utila este de 144 mp, amprenta la sol este de 135 mp, confort lux. Terasa mare la parter si terasa la etaj cu acces dublu din gradina/camera.

Garaj spatios cu telecomanda electrica, lumini ambientale in curte cu senzori, prize la exterior. Glafuri din granit la geamuri.



Dotari: curent electric trifazic (380V), apa de la reteaua publica, canalizare, ga.ze, centrala termica 35kw cu boiler separat 38 litri, incalzire in pardoseala, scara interior cu lemn fag, balustrade terase cu sticla securizata, sistem supraveghere video, internet, lumini exterioare ambientale



Compartimentarea casei este desfasurata astfel:

-parter- un living generos, un birou, o bucatarie, o baie, hol, o terasa, garaj.

-etaj- 3 dormitoare, 2 bai, 2 dressinguri, hol, un balcon, terasa mare.



Vila se vinde la cheie pentru pretul de 250000 EURO, nu se adauga TVA. Pretul la chirie este de 1700 EURO/luna.

Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar. Termen de mutare rapid (utilitatile sunt deja racordate).

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala
Internet: Cablu

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Var, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi pietruite

Localizare