Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 3 camere, Calea Cisnadiei, Sibiu

Calea Cisnadiei, Sibiu

€96.600

Suprafata: 70 m2
Nr camere: 3
Nr bai: 1
An constructie: 2020
Data publicare: 01-04-2024

Detalii despre proprietate

De vanzare apartament finisat la cheie cu 3 camere decomandate, 2 balcoane si gradina proprie in zona Arhitectilor din Sibiu.

Apartamentul este pozitionat la parterul inalt al unui bloc cu 3 etaje, cu doar 3 apartamente pe palier, edificat in anul 2020 pe structura de beton si caramida care beneficiaza de acoperis din tigla, izolatie termica exterioara de 10 cm, supraveghere video si interfon pentru accesul securizat in imobil.

Parcarea se realizeaza pe locul propriu de parcare care este delimitat si inscriptionat, acesta se afla in fata imobilului.

Locuinta are 70 mp utili si este compusa dintr-un hol generos de 11,67 mp, camera de zi 17.83 mp, bucatarie inchisa de 9,74 mp, 2 dormitoare cu suprafata de 12.30 mp si respectiv 11,83 si baia de 5.82 mp care este dotata atat cu cada cat si cu cabina de dus cu rigola. Separat de suprafata utila amintim si de cele 2 balcoane de 3.55 mp, respectiv 3,62 mp prin intermediul caruia se face accesul in gradina proprie pavata si delimitata de 18 mp.

Apartamentul beneficiaza de dotari si finisaje precum: usa metalica de acces marca Efe placata cu panou MDF, centrala termica proprie pe gaz, calorifere din otel, ferestre termopan cu tamplarie PVC albe la interior cat si la exterior, glafuri, instalatia electrica din cupru cu tablou de sigurante pentru consumatorii de putere, prize si intrerupatoare marca Schneider, racorduri de gaz, apa si canalizare trase pe pozitie in bucatarie, balcoanele placate cu gresie antiderapanta, parchet laminat, gresie, faianta, interfon functional.

Imobilul este localizat intr-o zona linistita de case de unde se poate face accesul rapid catre oras si toate punctele de interes.

Valoarea de achizitie a locuintei este de 96.600 euro negociabil. ID intern: 1513.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare