Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare apartament 3 camere, Ozana, Bucuresti

Ozana, Bucuresti

€89.000

Suprafata: 113 m2
Nr camere: 3
Nr bai: 2
An constructie: 2019
Data publicare: 11-01-2019

Detalii despre proprietate

Proiectul in care se gaseste aceasta locuinta se situeaza in sectorul 3 al Capitalei, in cartierul Titan, cartier care este considerat ca fiind printre cele mai verzi zone ale Bucurestiului. Cartierul beneficiaza de o infrastructura dezvoltata care confera confort ridicat locuitorilor ( Metrou, multiple linii RATB, centre comerciale, piete, parcuri, scoli, gradinite, acces facil catre linia de centura, autostrada Soarelui, parcari , etc ), ceea ce il recomanda ca fiind printre cele mai bune alegeri in segmentul imobiliar .

Proiectul este format din 4 blocuri cu o desfasurare 2S+P+11E, avand o varietate de apartamente cu 2 si 3 camere, cu suprafete generoase, finisaje de calitate superioara, acces facil catre mijloacele de transport in comun, locuri de parcare contra cost .

Apartamentul propus este localizat pe parter si mezanin, avand o suprafata utila totala de 113mp din care 62mp suprafata utila interioara plus gradina de 51mp, se preda finisat cu finisaje de calitate superioara, contorizare individuala .

Comision 0!

Birou Vanzari Direct Dezvoltator !

Poze cu titlu de prezentare !

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Internet: Fibra Optica

Finisaje

Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

HARTA