Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Sadu, Sadu

Sadu, Sadu

€89.000

Suprafata: 140 m2
Nr camere: 6
Nr bai: 2
An constructie: 1960
Data publicare: 22-04-2024

Detalii despre proprietate

Casa individuala compusa din 6 camere si anexe de vanzare in localitatea Sadu, la aproximativ 25 de minute de mers cu masina fata de orasul Sibiu.

Locuinta are 140 mp utili si este alcatuita din 2 corpuri de cladire cu intrari separate si compuse dupa cum urmeaza:

Corpul 1 este structurat din Parter+1Etaj si compus din 4 dormitoare, un living cu bucatarie, hol si baie toate in suprafata utila de 104 mp la care se adauga o pivnita in suprafata de aproximativ 13 mp ce are acces din curte.

Corpul 2 este compus din bucatarie mare ( 13.13 mp ), o camera ce poate fi folosita ca si living sau dormitor, baie cu geam de aerisire si camara. Separat de suprafata utila locuinta dispune de urmatoarele anexe: camara 13 mp, un garaj in suprafata de 22 mp, un spatiu pentru depozitare de 25 mp si o terasa de 15 mp.

Constructia initiala a fost ridicata in anul 1960 iar in anul 2006 a fost extinsa si renovata fiindui aduse imbunatatiri si dotari precum centrala termica pe gaz marca Viessmann cu calorifere de otel si instalatie termica din cupru, usa de acces din pvc, usi din lemn la interior, tamplarie dubla din lemn si tamplarie pvc corp 2, podea din scandura, scara de acces etaj din lemn, convector in corpul 2, Junkers pentru apa calda, acoperis din tigla, gresie si faianta in bai si pe hol si soba teracota.

Proprietatea dispune de toate utilitatile necesare unui trai decent ( apa, gaz, curent, canalizare, cablu tv si internet ).

Locuinta este construita pe un teren in suprafat de 330 mp din care amprenta casei impreuna cu anexele este de aproximativ 180 mp, iar curte libera de 150 mp.

Valoarea de achizitie este de 89000 euro negociabil. ID intern: 1883.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Sobe, Calorifere

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Lemn, Pvc
Pardoseala: Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Partial

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare