Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casa deosebita de vanzare in inima orasului Magurele

Central, Magurele

€500.000

Suprafata: 400 m2
Nr camere: 6
Nr bai: 4
An constructie: 2002
Data publicare: 09-04-2024

Detalii despre proprietate

Excelenta prin Experienta!



Va propunem spre vanzare o casa deosebita, situata in inima orasului Magurele, judetul Ilfov.



Casa a fost construita in anul 2002, cu o structura de beton si pereti din caramida, pe un teren de 2000 mp, cu deschidere stradala de 40 ml.



Cu o suprafata de 400 mp utili, 2 terase generoase, balcon, curte libera de 1745 mp, aceasta proprietate va poate oferi confortul dorit, in centrul orasului Magurele, cu acces facil catre Bucuresti.



Compartimentarea casei este foarte bine gandita, astfel incat sa fie practica, avand si 3 posibilitati de intrare in casa. La parter regasim living, bucatarie, birou, dressing si baie. La etaj este un hol generos care face accesul catre cele 4 dormitoare si 2 bai. Mansarda nu este finisata, ceea ce va ofera posibilitatea de a o personaliza dupa bunul plac : birou, zona de relaxare, sala de sport, dormitoare etc. Aceasta din urma dispune si de baie. La demisol regasim o camara, camera tehnica si o camera spatioasa in care se poate amenaja o crama.



Curtea este amenajata cu gazon si pomi fructiferi, flori si un iaz, asttfel ca puteti avea oaza dumneavostra de liniste chiar in curtea proprie!



Proprietatea este conectata la toate utilitatile orasului, incalzirea facandu-se cu centrala proprie pe gaz si calorifere.



In curte este si o hala de 200 mp, formata din 11 camere, cu acces din strada.



In vecinatate regasim numeroase puncte de interes, cum ar fi: hotel, restaurante, scoala, gradinita, Liceul Tehnologic Horia Hulubei, Facultatea de Fizica Atomica, IFIN, Policlinica, supermarket-uri, parc, padure, magazine, farmacii, statii stb care fac legatura cu toate comunele din zona, dar si cu Bucurestiul.



Suntem siguri ca nu va putem reda in cuvinte cat de deosebita este si cat potential poate avea aceasta proprietate, de aceea va invitam cu drag la vizionare!



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila in Bucuresti si Ilfov este gratuit!









Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usi interioare: Lemn
Usa intrare: Metal
Pardoseala: Parchet, Mocheta, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Parc, Scoala Generala, Hypermarket

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare